Social

Cum poti fi student in SUA

Peste 3.200 de studenti romani studiaza in Statele Unite, cu fonduri masive oferite de universitatile americane. Cum puteti urma cursurile unei universitati americane si ce beneficii veti avea, aflati de la expertii Comisiei Fulbright din cadrul Ambasadei SUA.

Aceasta organizeaza doua programe de instruire, la Constanta, pe 16 si 17 aprilie. Participarea este gratuita si se face in baza inscrierii la telefon 0241.511.193 sau prin e-mail la rodica_toma@yahoo.com.

 La programul din 16 aprilie, care se va desfasura intre orele 16,00-21,00, pot participa studentii din anii terminali si absolventii de studii universitare interesati de doctorate si masterate.

 Programul din 17 aprilie, care va avea loc intre orele 12,00-18,00, se adreseaza elevilor de liceu, care sunt interesati de admiterea la universitatile americane. Ambele programe de instruire vor furniza informatii despre sursele de finantare si criteriile de selectie a universitatilor sau despre cum trebuie sa arate un dosar de admitere .

 


Pentru cele Mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea