Social

#intretinere tabla magnetica # tabla magnetica #tabla

Cum intretii in mod corect tabla magnetica achizitionata?

O tabla magnetica de calitate este o investitie care costa destul de mult si este menita sa tina o perioada cat mai mare de timp si sa ajute utilizatorii sa isi exprime ideile in mod facil si cat mai corect. Tabla magnetica este de regula rezistenta si durabila, avand o garantie de cativa ani. Dar exista foarte multe caracteristici de care utilizatorii trebuie sa tina cont pentru a pastra tabla in cele mai bune conditii. Durata de viata a tablei magnetice depinde foarte mult de modul in care este intretinuta, de cat de ferita este de lovituri, de zgarieturi, de razele puternice ale soarelui sau de scrierea cu marker permanent.

 

Sfaturi pentru a mentine tabla magnetica in cele mai bune conditii

Reprezentantii companiilor de specialitate care se ocupa de comercializarea acestor instrumente recomanda utilizatorilor sa aiba in vedere cateva reguli fundamentale de intretinere, si anume sa:

  • evite umiditatea si variatiile de temperatura, sa aleaga locul in care o vor posta sau o vor depozita, locul in care o vor folosi. Acestia vor trebui sa tina cont de faptul ca in contact cu apa sau cu temperaturi foarte ridicate sau prea scazute, tabla poate sa se umfle la suprafata si sa formeze ondulatii. Fenomenul de valurire cum este denumit o va deteriora in mod ireversibil;
  • curete tabla magnetica doar cu substante speciale in acest sens. Curatarea tablei magnetice trebuie sa se faca numai cu produse si instrumente speciale, in niciun caz cu un burete obisnuit, cu lavete sau prosoape imbibate in apa, ci cu buretei de calitate si spray-uri special concepute pentru aceste instrumente;
  • protejeze tabla magnetica de socuri. Tabla magnetica trebuie sa fie protejata de zgarieturi si de lovituri, sa nu fie bruscata in niciun fel si sa fie stabila, fara ca aceasta sa cada de la o inaltime foarte mare;
  • nu foloseasca markere permanente. In cazul in care sunt folosite astfel de markere, indiferent de culoarea lor, nu se recomanda stergerea cu diferite substante pe baza de alcool sau sa foloseasca lama sau alte obiecte contondente in acest sens.

Tabla magnetica – un instrument mic pentru oameni “mari”

Tabla magnetica este un instrument foarte valoros si reprezinta unul din cele mai versatile produse din cadrul unei companii. Acest instrument, daca este bine intretinut, va avea o durata foarte mare de viata, sustinand eficienta muncii in echipa si comunicarea angajatilor si managerilor.

Acest tip de tabla se poate folosi la trasarea actiunilor si la stabilirea obiectivelor, dar si la trecerea peste punctele cheie intr-o anumita situatie. Prezenta tablei magnetice in cadrul birourilor, salilor de conferinte si de sedinte este absolut necesara, la fel cum este necesara si intretinerea acesteia, astfel incat utilizatorii sa isi poata prezenta ideile, informatiile, descoperirile, proiectele.

Cu o durata de viata de pana la 10 ani, ce poate fi extinsa desigur, tabla magnetica este unul din instrumentele esentiale folosite in cadrul companiilor si a institutiilor de invatamant, reprezentand cheia succesului din toate punctele de vedere.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea