Social

#conditii meteo #weekend #meteo #starea vremii #vremea #vremea weekend

Cum va fi vremea in weekend: afla daca ai nevoie de umbrela!

Vremea isi pastreaza caracterul instabil si in urmatoarele trei zile. Doar locuitorii din Dobrogea si turistii care se indreapta spre litoral se vor putea bucura pe tot parcursul intervalului de razele soarelui si temperaturi constante de 22-23 grade Celsius.

Vineri si sambata, bucurestenii vor avea parte de un cer partial noros si posibile ploi cu caracter izolat. Temperatura nu va depasi 20 de grade Celsius. In schimb, duminica este o zi buna pentru plimbari, mercurul din termometre urcand pana la 24 de grade pe fondul unui cer senin.

In tara, zonele de vest si nord nu vor iesi de sub amenintarea rafalelor de ploaie nici in acest weekend. In Baia Mare si Timisoara, maxima termica nu va depasi 20 de grade, minima situandu-se in jurul valorii de 10 grade Celsius.

Pana sambata dupa-amiaza, ploile vor ameninta si sud-vestul si centrul tarii, soarele facandu-si aparitia abia duminica.

Sursa foto: businessmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea