Social

#Sorin Oprescu eliberare #sorin oprescu

Cum arata Sorin Oprescu dupa doua luni de arest

Astazi, primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a parasit Arestul Central al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu, in dosarul in care este cercetat de DNA pentru luare de mita. Fotografiile arata amprenta pe care arestul si-a pus-o asupra edilului.


Curtea de Apel Bucuresti i-a admis lui Sorin Oprescu o contestatie si a dispus inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile.

 

La iesirea din arest, Sorin Oprescu a declarat ca le multumeste celor care au fost alaturi de el si ca nu-i va dezamagi.

“Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut moral (...). in al doilea rand, am de gand sa-mi vad de sanatate. De problemele juridice se vor ocupa avocatii mei. Vom avea multe lucruri de vorbit pe parcurs (...) Le multumesc celor care au fost alaturi de mine si sa fie convinsi ca nu i-am dezamagit si ca nu-i voi dezamagi niciodata desi lucrurile stau asa cum stau in momentul acesta”, a declarat Sorin Oprescu la iesirea din Arestul Central al Capitalei.

Edilul suspendat al Capitalei a adaugat ca primul lucru pe care il va face dupa ce ajunge acasa este administrarea insulinei.

 

 

 

 

 

 

Pe durata arestului la domiciliu, Oprescu are mai multe obligatii: sa nu paraseasca imobilul unde locuieste fara permisiunea organului judiciar; sa se prezinte in fata DNA si a judecatorilor ori de cate ori este chemat; sa nu comunice cu ceilalti inculpati si martori din dosar; sa poarte permanent un sistem electronic de supraveghere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea