Social

#eliberare Elena Udrea #elena udrea #transformare Elena Udrea #imagine Elena Udrea

Cum arata Elena Udrea dupa trei luni de arest. Transformarea e incredibila

Elena Udrea este de nerecunoscut. Cele trei luni petrecute in spatele gratiilor si-au pus vizibil amprenta asupra infatisarii sale. Astazi, la iesirea din arest, fostul ministru avea parul ondulat neglijent si tenul plin de cosuri.

Din februarie si pana acum, Elena Udrea nu a avut in preajma nici stilistul, nici coafeza si nici cosmeticiana. Iar asta se vede. Daca inainte era coafata, cu parul intins, machiata perfect si cu tinute scumpe, cea care isi capatase supranumele de "blonda de la Cotroceni" a afisat o imagine stearsa.

Udrea pare mai batrana cu cativa ani fara machiajele scumpe pe care le folosea pe cand era in libertate. Tenul sau este brazdat de semne adanci, iar gatul si pieptul sunt pline de pete rosii, pe care, cel mai probabil, pana acum le ascundea cu ajutorul unui strat consistent de fond de ten.

Sursa foto: jurnalul.ro

Plasata de acum in arest la domiciliu, deputata Elena Udrea va putea beneficia de tratamente cosmetice, insa doar la ea acasa, intrucat nu are voie sa isi paraseasca locuinta.

Sursa foto principala: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea