Social

#partener femei #barbat ideal # relatie de lunga durata

Cum arata barbatul perfect al zilelor noastre?

Au apus vremurile in care barbatii cu abdomene tonifiate si brate puternice asemeni gladiatorilor innebuneau orice femeie! Chiar daca este mai putin atragator, barbatul cu incredere in sine, care crede cu tarie in valorile lui si are simtul umorului este mult mai cautat de femei in zilele noastre.

Explicatia psihologilor este simpla. 62% dintre femei cauta o relatie de lunga durata, iar barbatii care pun pret pe aspectul lor nu sunt usor de convinsi sa se aseze la casa lor.

Studiile arata ca cel mai ravnit burlac al anilor nostri este asa-zisul "vecin de alaturi", care nu isi petrece toata ziua la sala de forta sau in fata oglinzii. Mai mult, in conceptia femeii moderne, un barbat puternic inseamna nu numai un barbat fortos, ci si unul care poate sa depaseasca toate momentele negative din viata lui.

In urma unui sondaj, reprezentantele sexului frumos au realizat portretul barbatului ideal alaturand figura lui James Corden, frizura Printului Harry, picioarele lui Jonathan Ross, spatele lui Ben Cohen si bratele lui Paddy McGuinness.

Sursa foto:fitnessbyandrew.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea