Social

#desene animate #merida #rapunzel #personaje disney # Flynn

Cum ar arata personajele Disney imbracate in haine moderne

Personajele din noile productii Disney, pe care copilul tau le indrageste, ar arata de-a dreptul banal daca ar fi sa le imbraci in haine potrivite tendintelor acestei perioade. In multe cazuri nu s-ar deosebi de adolescentii de azi.

Merida



Roscata eroina a peliculei animate "Brave" si-ar pastra temperamentul agitat mentinandu-si parul carliontat, dar schimband garderoba cu o pereche de jeansi scurti si un tricou cu imprimeu. Cateva accesorii si o poseta ar transforma-o intr-o domnisoara care iese la o cafea in mall.

Rapunzel



Cu par mai lung decat al Mariei Dragomiroiu, blondina din "O poveste incalcita" are o infatisare sfioasa care nu mai aminteste de personajul disperat sa iasa in lumea larga. Hm! Cine ar fi crezut ca o camasa fara maneci si o fusta cu volanase pot schimba intr-atat o printesa!

Flynn



Nici partenerul ei nu mai are fata de bandit cu eticheta "Wanted Dead or Alive", dar ceva din fizionomia lui te avertizeaza ca ai de-a face cu un smecheras. Dovada ca s-a perfectionat la scoala vietii o face si placuta de indentificare tip Army. Geaca de piele, ochelarii si surasul smecheresc completeaza imaginea de baiat de cartier a multor tineri din zilele noastre.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea