Social

#placinta otravita # uicuta # ucidere rusi #rusi #ucraina

Cum a reusit o bunicuta din Ucraina sa ucida opt rusi dupa ce le-a dat placinta

Intr-o perioada in care internetul este plin de fake news, o informatie care la prima vedere pare de necrezut a avut loc pe bune in Ucraina.

 

Potrivit serviciilor secrete de informatii din tara vecina, care sunt citate de Daria Kaleniuk, activista ucraineanca pentru drepturi civile, o bunicuta din Ucraina ar fi reusit sa ucida nu mai putin de opt soldati rusi. Cu mainile goale!

 

Din cate se pare, dintr-o interceptare a convorbirii unui soldat rus cu iubita lui reiese ca militarii lui Vladimir Putin se asteptau sa fie asteptati in Ucraina cu bucurie de catre populatie, astfel ca nu au avut nicio problema cand o batranica i-a primit in casa ei si le-a oferit placinta. Doar ca ei nu stiau un lucru: ucrainenii nu ii doresc pe rusi in tara lor, asa ca in placinte era pusa otrava!

„Am fost abandonati! Am ramas fara alimente, nu mai avem ce sa mancam. Am furat o rata... Din magazine furam tigari. Furam mancare, pentru ca aici nu avem nimic. Murim de foame! O bunicuta ne-a dat placinte si 8 soldati au murit. I-a otravit”, a spus, printre altele, soldatul rus.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea