Social

Culori si tunsori diverse pentru un par la moda

Miercuri, 26 martie 2008, ora 11:30, in incinta Hotelului Sofitel, sala “ New York, New York ”, se va desfasura lansarea colectiei de primavara-vara 2008 LOOK & LEARN - POP COLLECTION by Vitality’s.

In acest cadru vor fi prezentate cele mai noi tendinte si tehnici inovatoare in domeniul coafurii si tunsorilor pe diferite lungimi de par, dar si in aplicarea de nuante noi din gama de culori Vitality’s adaptate perfect trendului international.

Invitat special este Karel Van Driessche – Art Director International Vitality’s, unul dintre stilistii despre care se spune ca ar impune tendintele in tunsoare si culoare la nivel mondial, secondat de echipa Vitality’s Romania formata din: Radu Popescu - capitanul echipei Vitality’s Romania, Marlenn Marin - Art Director Vitality’s, Catalin Calita – Art Director Vitality’s Mihaela Staicu – Art Director Vitality’s, Madalina Pilsu – Trainner Vitality’s Top Line.

La eveniment vor participa persoane care fac parte din show-biz-ul autohton, mass-media, din lumea afacerilor, toate bucurandu-se deja de produsele Vitality’s, pe care le-au testat la Salonul HAIR REVOLUTION by Geta Voinea (Plaza Romania): Crina Matei, Anca Turcasiu, Alina Sorescu, Lavinia (ex Spicy), ETNIC, Kristina si Radu Baron, Bambi, Oana Turcu (ARDES Cosmetici), Catalina Mihaescu (National TV & N24), Oana si Viorel Lis , Ana Mardare (finalista Eurovision Romania), Elena Merisoreanu, Monica Iagar, Elisabeta Lipa, Carmen Plesea (KAO Fashion).

Karel Van Driessche spune despre sine ca inca din copilarie a fost pasionat de tot ce inseamna culoare si tunsoare. S-a specializat la cele mai renumite si profesionale scoli de hair-styiling din lume: Vidal Sasson, Tony & Guy, Rusk Scotland, Rainbow USA, Mahogany - Oxford, Jo Hansford - Londra. Stilist al casei Vitality’s, Karel Van Driessche este la cei 45 de ani ai sai unul dintre cei mai apreciati si faimosi hair-stylisti din lume.

POP COLLECTION by Vitality’s este inspirata din “imaginea” strazii si din viata de zi cu zi. Culorile vedeta sunt blond, roscat si aramiu, iar formele si liniile tunsorii se alatura unui sezon marcat de pasteluri .

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea