Social

#upc #difuzare programe tv #programe tv

Cu DVR-ul de la UPC programele preferate sunt difuzate la orice ora vrei

Sa ai grija de familia ta este o slujba cu norma intreaga, insa o faci cu drag si pricepere in fiecare zi. Esti mai tot timpul ocupata, pentru ca fiecare membru al familiei tale are nevoie de ajutorul tau, asa ca uneori esti nevoita sa pierzi serialul preferat sau stirile de la ora 19:00. Stiai ca exista o solutie sa fii la curent cu noutatile si sa te uiti la toate filmele preferate la orice ora doresti?

 

La UPC, poti inregistra serialele si emisiunile preferate cu ajutorul Mediaboxului DVR. In plus, ai libertatea sa alegi intre doua aparate, Mediabox DVR HD si Mediabox DVR SD, care te vor ajuta sa opresti, sa derulezi si sa inregistrezi in format digital emisiunile difuzate in direct, pentru a le vedea oricand doresti.

Mai mult, pentru ca tu sa ai o experienta cat mai bogata, UPC a pregatit si aplicatia UPC TV. Cu aceasta aplicatie poti controla de la distanta echipamentul de inregistrare, programandu-l cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei.

Mediaboxul DVR poate fi adaugat la orice pachet, pentru ca noul portofoliu de servicii permite personalizarea pachetelor asa cum iti doresti. Iar aplicatia UPC TV este gratuita, disponibila si pentru Android si pentru iOS.

Acum poti sa vezi emisiunile preferate la orice ora din zi si din noapte! Cu DVR-ul de la UPC tu ai controlul!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea