Social

# mamica tanara #timisoara #afaceri #ghinion

Cu ce se ocupa Iulia, tanara mamica din Timisoara. A avut mare ghinion in afaceri

O tanara mama in varsta de 33 de ani a socat intreaga tara cu gestul sau. A urcat la etajul 10 al unui bloc si s-a aruncat in gol impreuna cu cei doi copii ai sai, o fetita de 6 ani si un baiat de 3 ani.

 

Nimeni nu isi explica de ce Iulia a recurs la acest gest teribil.  Tanara studiase psihologia si a avut mai multe afaceri, care, din pacate, nu i-au aduse veniturile la care se astepta.

La 33 de ani, viata Iuliei s-a terminat brusc, dupa ce tanara a decis sa recurga la un gest necugetat. Ieri, s-a urcat pe un bloc din Timisoara si s-a aruncat in gol, iar aceasta si-a luat si cei doi copii cu ea. Acum s-a aflat cu ce se ocupa, de fapt, femeia.

Potrivit Fanatik.ro, Iulia a detinut in urma cu doar cativa ani o afacere in domeniul vestimentar, avand astfel un magazin online prin care obisnuia sa vanda haine.

In 2015 a luat hotararea de a inchide magazinul, desi site-ul devenise foarte cunoscut in randul clientilor.

Fostul sot al Iuliei era implicat in afaceri. El detine un business in domeniul restaurantelor, insa desi societatea comerciala e activa si azi, acesta nu a mai avut incasari inca din anul 2011.

Mai mult de atat, Alexandru mai era asociat si intr-o firma de constructii alaturi de alte doua persoane, insa societatea nu isi mai declarase bilantul din 2018. In luna martie a anului trecut, numele lui aparea pe o lista ANAF cu o somatie in vederea executarii silite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea