Social

Cu ce arme se vor infrunta PD-L si PSD la alegerile locale

Traian Basescu a respins proiectul de lege pentru vacanta de Rusalii , care cuprindea si ziua de luni 16 iunie, nelinistit de posibilitatea ca electoratul va pleca din localitati in minivacanta si va absenta masiv de la urne, in turul doi al localelor. Miza localelor este uriasa, iar tonul il va da Bucurestiul, cel mai imprevizibil oras din tara. Increderea in presedinte s-a diminuat cu trei procente, conform ultimului sondaj CSOP, asa ca måntuirea PD-L nu mai vine de la Cotroceni, ci de la voturile pe care le va smulge Vasile Blaga, din måna unei populatii ostile.

Ziua de 15 iunie poate marca insa o cotitura majora in istoria PSD. Data fiind nefasta aniversare a 18 ani de la mineriada din iunie 1990, PSD a comis o greseala stupida ca a acceptat ca turul doi sa cada pe 15 iunie si PD-L intentioneaza sa profite acum la maximum de aceasta „potriveala“.

 

Continuarea in Gardianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea