Social

#asistente medicale #joburi marea britanie #asistente Marea Britanie

Cu cat sunt dispusi englezii sa plateasca asistentele medicale din Romania

Unitatile Spitalicesti din Marea Britanie au dublat numarul de posturi disponibile pentru asistentele medicale din Romania dispuse sa lucreze in Anglia. EURES, portalul dedicat mobilitatii europene pentru ocuparea fortei de munca, a anuntat ca in Regatul Unit s-au deschis in aceasta perioada 70 de posturi noi in asistenta medicala, remunerate fiecare cu pana la 27.000 de lire pe an.

Astfel, asistentele medicale de origine romana care vor sa munceasca in Marea Britanie pot aplica pentru un post daca au experienta in domeniu de minimun 6 luni si sunt inscrise in Colegiul Asistentelor Medicale din Romania. Cateva zeci de doritori s-au inscris deja in procesul de selectie a candidatilor.

Potrivit EURES, cresterea spectaculoasa a ofertei de ocupare a posturilor de asistent medical in spitalele din Anglia se datoreaza faptului ca unitatile medicale din Londra chiar au asteptat sa se deschida piata muncii pentru romanii instruiti in domeniul medical.

Sursa foto: medical-assistant.schoolscert.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea