Social

#csr #eveniment #responsabilitate #social #corporatie

CSR'08 Responsabilitatea Sociala ca unealta corporatista

Saptamana viitoare are loc in Bucuresti CSR’08 Living the Green, Conferinta Internationala de responsabilitate sociala Corporatista, ajunsa la a treia editie.

La conferinta vor participa specialisti din mediul de afaceri international si din companii autohtone de succes, autoritati din tari precum Marea Britanie sau Olanda, ONG-uri si mass media. Participantii la CSR'08 vor dezbate subiecte de actualitate si vor propune solutii viabile pentru vremuri nesigure.  

La JW Marriott, in cadrul a opt sesiuni deschise si a patru workshop-uri, CSR’08 - Living the Green le va arata marketerilor, publicitarilor, comunicatorilor si specialistilor in relatii publice si resurse umane cum sa foloseasca politici eficiente de responsabilitate sociala care sa le sprijine obiectivele.

"CSR’08 este o marturie memorabila a faptului ca initiativele corporatiste verzi nu sunt doar esentiale pentru supravietuirea planetei, dar au sens si in ceea ce priveste afacerile. Conferinta va fi o intalnire a mintilor si o oportunitate unica de a invata din experientele practicienilor si a expertilor." spune Terry March (Senior Vice President, The Chartered Institution of Wastes Management), care va vorbi in cadrul sesiunii Managementul deseurilor , un pas mai aproape de un mediu mai bun.

Conferinta este organizata de Saga Business&Community, cu sustinerea CSR Europe si Orange Romania si va avea loc pe 20 si 21 octombire. Ultima zi de inscrieri este vineri, 17 octombrie. Mai multe informatii pe www.csr08.ro
 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea