Social

Croaziera, experienta unica de a cunoaste intreaga lume

Azi intr-o tara, maine in alta. Se apropie cu pasi repezi perioada concediilor si fiecare dintre noi se gandeste ce destinatie de vacanta sa isi aleaga.

 

Drept urmare, prin goana nebuna printre numeroasele site-uri destinate turismului, am gasit la sectiunea "alt fel de vacanta" ca optiune de croaziera .

 

Cu ajutorul opiniei lui Ioan Basea, Cruiser& Tours, postate pe site-ul croaziere.net , am reusit sa descifrez notiunea acestui termen. In opinia lui Basea, clientii se confrunta cu anumite temeri cand vine vorba de alegerea unor astfel de excursii.

 

In primul rand, turistii se tem ca vor ajunge sa se plictiseasca, in special barbatii, tinerii si persoanele active considera croaziera stupida si sedentara. Ei si-o imagineaza ca un loc in care oamenii activi stau plictisiti si nestimulati. Dar organizatorii ofera diverse activitati in orice moment. Vasele sunt dotate cu camere ce au echipamente de calitate, piste de jogging, piscine si camere pentru exercitii.

 

Unele vase mai mari au sali de volei, de baschet, alpinism si patinaj . Oriunde e oferita o varietate de sporturi: de la golf la ciclism, de la snorkeling la caiac. Sunt de departe mult mai multe oportunitati de sport decat au multi dintre ei acasa.

 

(continuarea in Curierul National)

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea