Social

#masini second-hand #criterii

Criterii de alegere pentru masini second hand calitative de la AutoDel

Alegerea unei masini second hand este intotdeauna o sarcina dificila pentru o femeie. Trebuie sa alegi masina cu multa atentie, astfel incat sa te bucuri de produsul achizitionat o perioada cat mai mare de timp.

 

Asa cum te-ai astepta, criteriile de selectie ale unei masini sunt multiple, dar tu trebuie sa te ghidezi in functie de cele potrivite pentru tine. Masina este, pana la urma, un bun personal si trebuie sa ai stabilit foarte clar ceea ce iti doresti.

Criterii de selectie ale unei masini second hand

Poti alege masini second hand in functie de mai multe criterii. In cele de mai jos vei gasi doar cateva dintre criteriile care te vor ajuta sa faci o buna alegere.

Documenteaza-te despre modele si marci

Daca nu ai stabilit inca modelul de masina pe care doresti sa il achizitionezi atunci poti cauta pe internet mai multe informatii despre anumite marci cunoscute care te intereseaza.

Indiferent de modelul sau de marca masinii, sunt anumite piese auto care se vor regasi in cazul tuturor. Aceste elemente sunt impartite in piese auto cu o durata de viata mai redusa si consumabile.

Trebuie sa te astepti ca anumite piese sa fie mai putin sau mai mult rezistente, dar asta nu ar trebui sa iti conditioneze foarte mult alegerea.

Vechimea masinii

Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este vechimea masinii. Modele noi au un pret mult mai mare fata de cele care au o vechime mai mare.  Suma de bani pe care vrei sa o investesti in aceasta masina iti va influenta alegerea.

Uzura masinii

Vei putea vedea uzura cu mare usurinta. Poti verifica daca masina este ruginita sau daca masina are vopseaua cojita in unele parti.

La interior poti observa tapiteria masinii, astfel incat sa vezi daca aceasta a fost pastrata in stare buna sau daca este foarte uzata. Volanul sau schimbatorul de viteze sunt alte doua elemente pe care le poti verifica vizual.

Testeaza masina inainte de a o cumpara

Un aspect foarte important este sa testezi masina inainte de a o cumpara. Asta inseamna o inspectie cat mai detaliata a masinii si o verificare cat mai calitativa a modului in care aceasta functioneaza.

Nu trebuie sa uiti sa verifici si frana de mana, dar si cum se simte ambreiajul, frana si acceleratia si este recomandat sa treci prin toate vitezele masinii. Daca nu crezi ca te poti descurca sa faci acesta verificare poti oricand apela la sfaturile unui consultant in materie de masini.

Consulta un specialist in vederea unei alegeri potrivite pentru tine

Este recomandat ca inainte de a face o achizitie sa consulti un specialist. Pe autodelrulate.ro  vei gasi serviciul de care ai nevoie pentru a alege o masina pentru tine. Toate informatiile care iti sunt disponibile pe acest site sunt complexe si oricand poti solicita mai multe informatii despre un anumit model de masina.

In concluzie, apeleaza cu incredere la AutoDel si vei avea parte de masina pe care o doresti.

Date de contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA: 0374 006 007

BUCURESTI: 0759 888 788

FOTO: autodelrulate.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea