Social

#cumparare portofel din piele #portofel din piele #portofel

Criterii care fac diferenta atunci cand cumperi un portofel din piele pentru barbati

La modul general, pentru a alege un portofel dintr-o varietate de modele, trebuie sa se identifice acela care se potriveste cel mai bine stilului si nevoilor specifice. Astfel, personalitatea celui care il va purta va fi subliniata impecabil si se va evita si achizitia unui accesoriu care nu va fi in totalitate util.

 

Desi este esential ca achizitia sa se faca dintr-un magazin bun de portofele din piele, exista si criterii care fac diferenta la achizitie. Despre acestea se va vorbi in cele ce urmeaza.

Structura portofelului din piele pentru barbati

Indiferent de modelul portofelului ales, acesta trebuie sa fie util si sa nu aiba compartimente pentru obiecte care nu vor fi folosite. Pe de alta parte, din portofel nu trebuie sa lipseasca compartimentele pentru articole specifice care sunt indispensabile. In prezent, exista modele de portofele cu compartimente pentru tot felul de articole, cu compartimente pentru monede, pentru carduri, pentru chei si pentru telefonul mobil.

De asemenea, si formele unui portofel variaza, adica diviziunile prin care portofelul isi exprima capacitatea, un detaliu pe care majoritatea oamenilor il aleg de obicei pentru estetica si nu pentru necesitate. De exemplu, pot fi preferate:

  • Portofele cu fermoar (atunci cand aceasta este deschiderea principala).
  • Portofele in doua sau trei parti
  • Si portofele cu suport pentru bancnote sau portofel cu clips.

Alegerea modelului va depinde de preferintele vizuale si functionale ale celui care il va purta. Din aceleasi motive, creatorii de moda nu mai sunt inclinati sa faca doar un singur model de portofel pe an, ei stiu ca barbatii devin din ce in ce mai pretentiosi cu imaginea si gusturile lor si propun mai multe modele deosebite.

Culoarea portofelului

Culoarea este un lucru care influenteaza multi barbati, deoarece nu toata lumea are aceleasi gusturi. Intotdeauna vor exista barbatii care prefera culorile mai deschise si cei care le aleg pe cele mai inchise. Pe de alta parte, exista barbati care doresc sa achizitioneze o nuanta diferita pentru fiecare culoare de imbracaminte pe care o poate purta. Prin urmare, marcile trebuie sa se adapteze la cerintele clientilor, pentru a le satisface asteptarile in momentul achizitiei.

Stilul portofelului

Nu doar culoarea face parte din personalitatea unui portofel, ci si diferitele texturi ale materialului si alte detalii vizuale si structurale care, desi nu sunt determinante pentru functia principala a unui portofel, confera produsului si purtatorului sau o personalitate unica. Un exemplu sunt portofelele vintage, ale caror texturi dau un aspect antic modelului si au chiar un efect de uzura. Un alt exemplu sunt portofelele clasice, care, indiferent de locul in care sunt purtate, vor fi bine vazute datorita aspectului lor simplu si mai natural.

Dimensiunea si capacitatea portofelului

Exista domni care isi achizitioneaza portofele mari si care, pe parcursul mai multor ani, au fost vazuti ca folosesc acelasi model pentru orice ocazie. Acestia au mereu la ei toate cardurile, umplandu-si portofelul pana la limita cu obiecte inutile, purtand tot felul de documente chiar si in timpul unor iesiri simple in care sunt necesare doar cateva carduri si ceva bani.

Pe de alta parte, se poate vorbi despre portofele minimaliste, care ofera posibilitatea de a purta doar strictul necesar pentru fiecare ocazie, reducand dimensiunea portofelului la minimul posibil si extinzand comoditatea buzunarelor.

In cele din urma, exista portofele lungi (portofele de geanta sau de mana), care maximizeaza capacitatea acestui accesoriu si permit transportul ocazional a catorva obiecte, precum telefonul mobil.

Tinand cont de sfaturile mentionate mai sus, modelul ideal de portofel pentru barbati este la un pas distanta!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea