Social

Cristina Rus, rivala Elenei Udrea

Cristina Rus este subiectul unui nou scandal. Publicatia Academia Catavencu titreaza ca frumoasa cantareata este curtata de Dorin Cocos , sotul ex-consilierului prezidential Elena Udrea .

Publicatia sustine ca pasiunea lui Dorin Cocos pentru cantareata Cristina Rus s-a nascut in timp ce acesta urmarea emisiunea "Dansez pentru tine", unde interpreta era concurenta. Se pare ca sotul Elenei Udrea a sunat-o atunci pe fosta Blondy sub pretextul felicitarilor.

Conform Academiei Catavencu, omul de afaceri Dorin Cocos nu este la prima abatere conjugala. In urma cu cateva luni, sotul ex-consilierului prezidential a fost surprins de paparazzi in compania controversatei Laura Andresan .

Ameninta cu procesul

Cantareata Cristina Rus ne-a declarat ca articolul din Catavencu este tendentios si ca se gandeste serios sa dea in judecata publicatia.

Frumoasa blonda recunoaste ca a fost sunata de sotul fostului consilier prezidential Elena Udrea si spune ca, in urma cu trei ani, cand era membra a trupei Blondy, a cantat impreuna cu Andreea Banica la o petrecere organizata de Dorin Cocos.

Cantareata se apara de zvonuri si spune: "Daca primesc telefoane de la oameni care ma felicita pentru activitatea mea asta nu inseamna ca am automat relatii cu ei".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea