Social

#chisinau #lady dracula #consul #amanta

Cristina "Lady Dracula" este amanta fostului consul de la Chisinau

Amanta fostului consul al Romaniei la Chisinau a capatat o identitate si un “ nume de scena ” pentru presa de la Chisinau. Jurnalistii au reusit sa afle ce a facut respectiva tanara in ultimul an de zile si au aruncat asupra ei presupunerea ca ar fi agent secret.

Jurnal de Chisinau scrie astazi despre Cristina U., o tanara de 23 de ani din Causeni, care in decurs de un an de zile a fost pe podium la  concursul de miss “ Lady Dracula ” din Sighisoara, a provocat sinuciderea unui om, a ajuns angajata intr-un consulat si a distrus cariera unui diplomat.

Cristina este o fata frumoasa si dezghetata, asa cum o caracterizeaza fostii ei colegi. Astfel ca tinerei nu i-a fost prea greu sa castige un concurs de frumusete si mai apoi sa devina amanta de om de afaceri. Jurnalistii precizeaza faptul ca Iurie Mandrescu s-a indragostit foarte repede de Lady Dracula, desi era insurat si tata a doi copii. Insa acest amor i s-a dovedit fatal afaceristului. La doar o luna si jumatate dupa inceperea idilei, in ziua in care in care decisese sa se mute cu amanta, barbatul s-a aruncat de la etajul 16 al blocului in care locuia .

Jurnalistii de la Chisinau au vorbit cu sotia lui Iurie, care a povestit despre reactiile tinerei la moartea lui Iurie. “Cand a intrat in apartament, Cristinei au inceput sa-i fuga ochii in toate partile. Primul lucru de care m-a intrebat a fost: unde e laptopul lui Iurie?”, afirma Ludmila Mandrescu, care a aflat de la jurnalisti ca in acea perioada Cristina lucra la o alta companie IT cu care firma lui Iurie se afla in concurenta.

Insa amanta nu s-a oprit aici: dupa inmormantare , tanara a sunat-o de mai multe ori pe Ludmila si a acuzat-o de moartea lui Iurie. Mai apoi, aceasta a scris o plangere la politie impotriva Ludmilei, caz care nu a mai fost insa deschis, din lipsa de probe.

La doar patru luni dupa moartea afaceristului, Cristina era deja amanta consulului Nuica, dar si angajata la consulatul Romaniei. Mai apoi pe Internet au aparut  imagini ale consulului Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, facand sex cu o tanara basarabeanca. Potrivit Jurnalului de Chisinau, asupra Cristinei planeaza o banuiala ca ar fi agent SIS, respectiv al serviciilor secrete moldovene, deoarece “specialistii afirma ca scandalul a fost o comanda a regimului Voronin”, iar secventa video a fost “realizata in traditionalul spirit kgb-ist”.

 

Sursa foto : Jurnal de Chisinau

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea