Social

#emil boc #bnr #traian băsescu #cristian popa

Cristian Popa, viceguvernatorul BNR, in discutii pentru functia de premier?

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa. Numele acestuia a fost vehiculat in ultima perioada ca posibil inlocuitor pentru premierul Emil Boc.

cristian popa si Traian Basescu au discutat despre functia de premier , potrivit surselor citate de Antena3 si Realitatea TV.

Numele viceguvernatorului BNR se afla pe lista numelor discutate pentru eventualitatea preluarii postului de premier, alaturi de Mugur Isarescu , Mihai Tanasescu si Calin Georgescu.

Presedintele Traian Basescu spunea marti ca ideea unui premier independend poate fi o solutie, insa ca nu crede ca in coalitie va exista o sustinere in acest sens, potrivit Gandul.info.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a vehiculat si el ideea inlocuirii lui Emil Boc din functia de premier, mentionand ca acesta este "uzat" dupa ultimul an de guvernare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea