Social

#cristian oprea #jurnalist #pd-l #prm #proces #audia #cotidianul #traian băsescu

Cristian Oprea, audiat in ianuarie in procesul intentat de Traian Basescu

Judecatoria Sectorului 1 a decis sa-l audieze, pe 16 ianuarie anul viitor, pe jurnalistul Cristian Oprea de la "Cotidianul" in procesul intentat de presedintele Traian Basescu in urma unui articol publicat de ziarist.

Instanta va hotari, dupa audierea lui Cristian Oprea , daca este necesar sa-l audieze si pe presedintele Traian Basescu. La termenul de vineri, magistratii au admis proba cu inscrisuri pentru ambele parti si au fixat urmatorul termen de judecata pentru data de 16 ianuarie.

Traian Basescu l-a dat in judecata, in septembrie, pe Cristian Oprea de la ziarul "Cotidianul", cerand daune morale de 100 de lei, dupa ce acesta ar fi publicat un articol "defaimator" la adresa presedintelui. Procesul cu Cristian Oprea si realitatea-catavencu a fost inregistrat pe 17 septembrie la Judecatoria Sectorului 1.

La primul termen de judecata, de pe 31 octombrie, avocatul lui Traian Basescu a cerut amanarea procesului pentru a vedea intampinarea depusa de Cristian Oprea in acest dosar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea