Social

#cristian cioaca judecata #mail elodia cioaca #judecata cioaca elodia

Cristian Cioaca, trimis in judecata pentru e-mailurile Elodiei

Procurorii brasoveni de la Crima organizata au finalizat dosarul in care Cristian Cioaca este acuzat ca a violat corespondenta Elodiei si l-au chemat pe politist, vineri, pentru a-i prezenta probele stranse impotriva sa, el urmand sa fie trimis in judecata saptamana viitoare.

"E aproape gata. Lui Cioaca i prezinta materialul de urmarire penala zilele astea. Diaconescu a fost audiat doar ca martor. El este omul care a vorbit cu hackerul ploiestean. Asa a ajuns acel hacker la Cioaca, prin intermediul postului OTV. Si, atunci, pentru a fi lamurita aceasta problema, a fost audiat Diaconescu, dar, altfel, nu este nicio problema de natura penala pentru el", a declarat pentru Ring procurorul Marius Iacob, seful criminalistilor pe tara.

Avocatul lui Cioaca, Florentin Sorescu, este de parere ca audierea lui Dan Diaconescu si a colegului sau de platou Petrica Gheorghe ii este favorabila clientului sau. Atitudinea din ce in ce mai pasiva a lui Cristian Cioaca este pe gustul lui Marius Iacob.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea