Social

#Cristi Borcea Valentina Pelinel #Cristi Borcea by pass #Cristi Borcea Floreasca #Cristi Borcea operatie #cristi borcea

Cristi Borcea, din nou pe masa de operatie

Cristi Borcea se afla in cotinuare in spital, dupa ce marti a fost internat de urgenta la Floreasca, prezentand tensiune foarte mare si dureri in piept. El va ramane internat la Cardiologie inca 24 de ore, dupa ce medicii au decis ca nu poate fi externat, fiind vehiculata ipoteza unei noi operatii.

Cristi Borcea va iesi din spital vineri, in jurul pranzului. Borcea este pazit in permanenta de politisti si nu are voie sa primeasca vizite.

El a fost internat, marti, pentru un set de analize pe care acesta trebuie sa le faca periodic, in urma unei operatii la inima.

Diagnosticul pus de medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca lui Cristi Borcea este obstructie de by-pass, pentru care ar putea suferi din nou o interventie chirurgicala.

Conform medicilor, starea lui Borcea a fost agravata de alimentatia pe care acesta o are in inchisoare, la care s-a adaugat stresul acumulat in ultimele zile, scrie romaniatv.net.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea