Social

#pnl #alegeri europarlamentare #adriean videanu #emil boc #radu berceanu #traian băsescu #crin-antonescu

Crin Antonescu vrea sa inlature "politicienii mincinosi"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Romania este controlata "de doua haite", una rosie si una portocalie , care vor sa o imparta ca si cum ar fi mosia lor.

Liberalul a tinut un discurs in fata Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin in prezenta a aproximativ o mie de persoane, in care si-a atacat adversarii politici si a criticat interesul presei pentru greselile lui de gramatica .

"In ultimele cinci zile, toata lumea se ingrijeste de cum vorbeste Crin Antonescu. Daca asta este problema Romaniei, vreau sa transmit asta, in special marilor comentatori si jurnalistilor care nu au scris in viata lor impotriva lui Basescu, ca de Adriean Videanu, care este un condamnat penal, nu scrie nimeni un rand", s-a plans Antonescu, citat de Romania Libera.

Importanta prezentei la vot a fost subliniata de liberal, care a insistat ca trebuie inlaturati politiecienii mincinosi. El i-a atacat si pe primul ministru si pe presedintele Traian Basescu si a acuzat mai multi democrat liberali de .

"Domnii Videanu, Berceanu si Basescu ar trebui intrebati cati bani au castigat din politica, pentru ca buzunarele mele sunt la vedere. Eu nu am mintit niciodata in politica", a adaugat presedintele PNL.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea