Social

#presedinte pnl #crin-antonescu #declaratie crin antonescu

Crin Antonescu: Justitia nu este independenta, sefii acestor institutii sunt oameni de casa ai lui Basescu

Crin Antonescu, presedintele PNL, este de parere ca in Romania justitia nu este independenta, deoarece cei care ocupa functii de conducere sunt "oameni de casa ai lui Traian Basescu"

"Nu am cu nimic mai putin convingerea decat doamna Reding sau doamna Macovei ca justitia trebuie sa fie independenta, dar in Romania justitia nu e independenta nu pentru ca foarte multi magistrati nu ar fi capabili si dornici de independenta, ci pentru ca sefii acestor institutii sunt oameni de casa, din punct de vedere politic, ai lui Traian Basescu si ai doamnei Macovei si au actionat la vedere, zilnic, de o luna incoace in felul acesta", a spus Crin Antonescu la Romania TV.

El a criticat si afirmatiile lui Daniel Morar, seful DNA, care sustinea recent ca au existat fraude intre 5 si 15% in cazul referendumului.

"Mi se pare penibil. Eu sunt obisnuit doar cu domnul Vasile Dancu sa imi dea niste estimari, procente cu toleranta de 10 procente, dar ca seful DNA sa iasa sa ne spuna, sef DNA care nu are acces la continutul propriu-zis al unui dosar, ca undeva 5, 10, 15 – pai cand ne ducem asa de la 5 la 95% - s-au fraudat in conditiile in care a avut loc referendum a doua zi, a treia zi, a patra zi nu au existat acuzatii, scandal de frauda semnificativa nici macar izolat", a spus liderul PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea