Social

#antonescu #pnl #elena basescu #emil boc #atacuri #crin-antonescu #traian băsescu

Crin Antonescu, intre tulburari ale "vlastarelor aristocratice" si cresteri in sondaje

Liderul PNL, Crin Antonescu, iese din nou la atac impotriva PD-L si PSD, a premierului Boc si presedintelui Basescu. El a declarat ca modul in care presedintele si premierul Romaniei stiu sa devina oameni din popor nu face bine Romaniei. In plus, Antonescu a spus ca regreta daca a "tulburat recent cu tot felul de cuvinte vlastarele aristocratice ale realitatii noastre", referindu-se la Elena Basescu . Ultimul sondaj arata ca presedintele liberalilor a urcat in sondaje, imbunatatindu-si imaginea personala in ochii alegatorilor.

Antonescu a declarat ieri intr-o emisiune de televiziune ca PSD si PD-L vor fi ajutate de o prezenta scazuta la vot pentru a frauda mai usor alegerile. "Daca romanii nu vor iesi duminica la vot, PSD si PD-L se vor folosi de lucrul asta pentru a frauda mai usor alegerile, iar daca vor avea un scor bun, asta inseamna ca in Romania, pentru a fi un politician de succes este utila si necesara minciuna, a declarat liberalul, citat de Realitatea TV.

Presedintele PNL i-a acuzat pe Emil Boc si Traian Basescu de stricarea imaginii tarii. "Aura asta idilica dintre Boc si Basescu, aura cu aer de dramoleta in care unul joaca baschet sau fotbal iar altul tunde oi, nu face bine Romaniei”, a adaugat acesta.

In ce o priveste pe Elena Basescu, pe care a atacat-o saptamana trecuta, numind-o indirect pitipoanca, Crin Antonescu a declarat: “imi pare rau daca am tulburat recent cu tot felul de cuvinte vlastarele aristocratice ale realitatii noastre, si aici ma refer la Elena Basescu".

Crin Antonescu urca in sondajele americane

Liderul liberal a inceput sa urce in sondaje. Desi nu este data drept sigura implicarea consilierilor americani de la Mellman Group in viitoarea campanie liberala pentru alegerile prezidentiale, in ultimul sondaj efectuat de acestia, Antonescu si-a imbunatatit imaginea. Astfel, de cand este in fruntea partidului, el a crescut in preferinte, atat in randurile sustinatorilor liberalilor, cat si in ochii suporterilor PDL sau ai PSD.

Mai mult, potrivit Cotidianul, in cursa pentru Cotroceni, Antonescu ii ia fata liderului PSD, Mircea Geoana, cu un procent. Primul clasat este Basescu cu 42%, Antonescu are 21%, iar Geoana, 20%. Principele Radu Duda este creditat cu 7 procente. Sondajul a fost realizat in perioada 12 - 19 mai 2009, la nivel national, prin metoda interviului direct, pe un esantion de 1044 de persoane, marja de eroare nefiind precizata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea