Social

#crin-antonescu #presedinte romania #candidat USL

Crin Antonescu, candidatul USL la functia de presedinte al Romaniei

PNL, PSD si PC, partidele care formeaza alianta USL, s-au reunit sambata la Romexpo, in congrese in care s-au luat o serie de decizii importante.

Astfel, toate cele trei partidele au aprobat rezolutii prin care se angajeaza sa nu colaboreze cu Traian Basescu si PDL "pe plan administrativ, in plan parlamentar si guvernamental".

De asemenea, s-a mai hotarat desemnarea lui Crin Antonescu drept candidat al USL la functia de presedinte al Romaniei si a lui Victor Ponta ca prim-ministru dupa viitoarele alegeri.

Mandatul lui Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei va insemna "transformarea institutiei prezidentiale intr-un factor real de mediere, echilibru si coeziune nationala, concomitent cu scoaterea sa din zona oricarui partizanat politic".

In ceea ce priveste misiunea lui Ponta in calitate de prim-ministru, aceasta va presupune "punerea in aplicare a programului USL, incepand cu setul de masuri pentru relansare economica, astfel incat Romania sa-si reia cresterea si sa devina un stat cu o economie stabila si competitiva la nivel european".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea