Social

#crin-antonescu #traian băsescu #presedinte interimar

Crin Antonescu: Basescu nu scapa de mine decat daca ma omoara

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, marti seara, ca Traian Basescu si oamenii sai nu vor reusi sa scape de el decat daca il "omoara".

Antonescu mai spune ca va duce pana la capat lupta politica impotriva lui Basescu si nu se va opri, indiferent cate amenintari va primi.

"Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa, decat daca ma omoara, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapa pana cand nu dau socoteala politic, ca eu nu ma ocup cu altceva, in fata cetatenilor Romaniei, pe care i-au mintit si-i mint, pe care i-au furat si-i mai fura inca pe unde mai sunt si pe care mai noi ii sfideaza, ii intimideaza in fiecare seara domnul Traian Basescu (...) Asta pana nu se termina, eu nu ma opresc, oricate amenintari, oricate insulte, oricate calomnii", a declarat Antonescu, la Antena 3.

Crin Antonescu le-a transmis si un mesaj celor care au votat la referendumul din 29 iulie: "Mesajul meu este: nu va temeti oameni buni, nu e sat fara caini Romania, nu poate fi condusa banditeste de Traian Basescu cu amenintari, cu insulte si intimidari. Suntem aici si ne batem pana la capat pentru lege, pentru drept si pentru votul vostru".

Sursa foto: Mediafax

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea