Social

#politica #crin-antonescu #traian băsescu # abasador sua in romania

Crin Antonescu: Ambasadorul SUA in Romania este un partizan al lui Traian Basescu

Mark Gittenstein, ambasadorul SUA in Romania, este un partizan al lui Traian Basescu, sustine Crin Antonescu, presedintele PNL.

"Ambasadorul este un partizan al lui Traian Basescu, o fi avand motivele domniei-sale, sa nu afirm asta. Si nu este un atac la SUA sau la domnul Gittenstein, tin sa o spun", a declarat liderul liberal, duminica seara, la Antena 3.

Antonesscu a mai spus ca in perioada in care a fost presedintele interimar al Romaniei "americanii au fost mai atenti si cu informatia, si cu atitudinea" comparativ cu oficialii UE: "As spune ca americanii au fost mai atenti si cu informatia, si cu atitudinea decat domnul Barroso, sau doamna Reding si, din pacate, doamna Merkel".

In ceea ce priveste implicarea serviciilor de informatii in perioada interimatului, Antonescu a declarat: "N-am avut eu cum sa contabilizez. Am primit niste informari, pe niste teme normale. Majoritatea tin de externe. Nu stiu daca s-au implicat sau nu. Nu am avut un indiciu prin care sa afirm sau sa acuz implicarea lor". In schimb, presedintele PNL a semnalat un tip foarte suspect de implicare "din partea Parchetului General, a DNA".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea