Social

# florin buliga #crima brasov # criminal brasov

Criminalul din Brasov, consumator de droguri si dependent de alcool

Noi detalii socante ies la iveala despre tripla crima din Brasov. Se pare ca Florin Buliga, barbatul care si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii, este consumator de droguri, iar pana acum un an a fost depedent de alcool.

Florin Buliga ar fi fost drogat in momentul in care a comis atrocitatea.

Potrivit Observator, avocatul Daniel Diaconu a povestit că anchetatorii ar fi găsit canabis în mașina lui Florin Buliga. Acest lucru, precum și faptul că suspectul ar fi băut peste doi litri de apă în timpul audierilor, întăresc posibilitatea ca Florin Buliga să fi fost drogat.

„În opinia mea, consumul de canabis a declanşat starea criminală”, a declarat avocatul Daniel Diaconu.

Barbatul a fost dependent de alcool si in urma cu un an a urmat un tratament pentru a scapa de alcoolism. Vecinii spun ca nu au obervat ca omul sa fie beat vreodata, dar familia Buliga se mutase recent in apartamentul din blocul din cartierul Noua.

Florin Buliga, un kinoterapeut în Brașov, și-a ucis soția în vârstă de 42 de ani și copii (18 și 13 ani), cu multiple lovituri de cuțit. Bărbatul susține că a făcut acest lucru „pentru a le salva sufletele”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea