Social

# magdalena serban inchisoare #magdalena serban # criminala metrou #crima metrou

Criminala de metrou, inca un dosar penal in inchisoare. Nimeni nu o poate stapani

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani, care a ucis o tanar in varsta de 25 de ani in statia de metrou Dristor 1 din Capitala, are un comportament agresiv si in Penitenciarul Jilava.

Acesteia i s-a intocmit un nou dosar penal pentru ultraj. Ea a amenintat cu moarte doua agente de la peninteciar care o supravegheau.

„În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat înjurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune că ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege. Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de 3 legislaţia în vigoare", a declarat Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea