Social

Criminal in serie obsedat de Mercedesuri

Totul a inceput pe data de 29 martie, cand familia lui Arun Omer, un tanar care se ocupa cu vanzarea de autoturisme la mana a doua aduse din strainatate, a reclamat disparitia sa de peste 24 de ore.

Arun Omer, 26 de ani, a plecat de acasa cu o zi in urma, pentru a vinde un autoturism Mercedes E 220. Parintii sai au intrat in panica dupa ce au incercat in continuu sa il sune, iar ambele telefoane mobile erau inchise. Masina a fost data in urmarire. In scurt timp, Mercedesul a fost gasit in trafic, pe o strada din Constanta. In masina se aflau doua persoane: Remus Stefan Chiper, 30 de ani, din Mangalia, si Lacramioara I., 36 de ani, din aceeasi localitate. In autoturism s-au gasit documentele masinii si pasaportul lui Arun Omer.



ARUNCAT IN CANALUL DUNARE MAREA NEAGRA

In timpul audierilor, Chiper a recunoscut ca l-a ucis pe Arun Omer, pentru a-i lua masina si a o vinde. Conform purtatorului de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Sarmizia Fetcu, Chiper a declarat ca si-a convins victima ca ii va cumpara masina si a invocat un motiv pentru a o atrage in apartamentul sau. Acolo l-a lovit cu un ciocan in cap, pana l-a omorat. A infasurat cadavrul in mai multe pungi din plastic, le-a lipit bine cu banda adeziva si "coletul" astfel pregatit l-a dus cu masina pe malul canalului Dunare Marea Neagra, intre localitatile Cumpana si Agigea. Criminalistii au gasit in locul indicat atat cadavrul lui Arun Omer, cat si arma crimei.



DISPARITII MISTERIOASE
Surprizele insa nu aveau sa se opreasca aici. Chiper a recunoscut ca tot el este autorul a inca doua crime, inregistrate ca disparitii misterioase. Era vorba de Neagu Patru si Barbulescu Claudiu. Neagu a fost omorat pe data de 2 decembrie la fel ca Omer. A fost atras in apartament , lovit cu ciocanul si apoi aruncat in canal. Mobilul: tot un autoturism Mercedes SLK, pe care l-a vandut contra sumei de 14.000 euro. Chiper a fost ceva mai "bland" cu Barbulescu: l-a otravit cu Furadan (o substanta extrem de toxica, folosita in tratarea porumbului), pus in sticla de suc. Barbulescu figura in acte ca fiind cumparatorul masinii lui Neagu, iar Chiper s-a temut sa nu faca vreo declaratie la politie.


O VIITOARE VICTIMA

La ora inchiderii editiei, criminalul era inca audiat, urmand a fi prezentat ma gistratilor cu propunerea de arestare preventiva.
Potrivit subinspectorului Sarmizia Fetcu, femeia care se afla in masina cu Chiper nu avea nici o legatura cu crimele. Dar era posibil ca ea sa devina urmatoarea victima, criminalul considerand-o un pericol pentru libertatea lui, avand in vedere ca o folosise la intocmirea documentelor de vanzare-cumparare a masinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea