Social

# barbat ucis cu drujba #barbat ucis #crima

CRIMA SOCANTA! A fost decapitat cu drujba, in fata copiilor

O crima socanta a avut loc noaptea trecuta in judetul Timis. Un barbat a fost ucis dupa ce un individ a intrat cu forta peste el in casa. Alaturi de barbat se aflau si copiii acestuia care au luat parte la scena ingrozitoare.

 

Potrivit anchetatorilor, in noaptea de miercuri spre joi, un bărbat, a tăiat cu drujba usa unei locuinte din comuna Sanandrei, pentru a ataca familia care locuia acolo, potrivit realitatea.net.

In locuinta se aflau tatal, cei doi copii ai acestuia si prietena unuia dintre fii. Cand au auzit zgomotele au incercat sa fuga, insa tatal acestora a fost prins de atacator in gradina, unde a fost taiat de viu cu drujba, acesta pierzandu-si viata.

Baiatul cel mic, in varsta de 14 ani si-a rupt piciorul in timp ce a inercat sa fuga pe fereastra din spatele casei. Acesta a fost preluat de ambulanta pentru ingrijiri.

Baiatul cel mare in varsta de 18 ani si prietea acestuia au scapat nevatamati.

Vecinii care au auzit galagia au chemat politia. In drum spre locuinta victimei, acestia l-au vazut pe atacator cu drujba asupra lui si l-au arestat.

Politistii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si care a fost motivul crimei, insa vecinii sustin ca ar fi fost vorba despre o reglare de conturi, mai ales ca ambele masini ale victimei au fost sparte cu ciocanul in urma cu doar cateva luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea