Social

#crima 13 Septembrie #tramvai 25 #crima tramvai #tramvaie

Crima in statia de tramvai: Un barbat a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului

Un barbat a murit astazi dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe soseaua Progresului, in statia Calea 13 Septembrie. Calatorul. Barbatul fost lovit, lateral, de tramvai si a murit aproape imediat 

“Pe Sos. Progresului, accident mortal in statia Cal. 13 Septembrie. Un calator neidentificat, in varsta de 54 de ani, aflat pe refugiu, a fost impins de un om al strazii si a fost lovit, lateral, de tramvai. Liniile 1, 8, 11, 25, deviate. S-a format linie naveta pentru calatori”, anunta pe twitter Societatea de Transport Bucuresti STB SA.

 

Cazul a fost preluat de politistii de la Serviciul Omoruri. Andrei Creci, director Societatea de Transport Bucuresti (STB), a declarat la Realitatea TV ca anchetatorii vor solicita inregistrarile de pe camerele de supraveghere din zona, pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat. in urma incidentului, liniile de tramvai 1, 8, 11, 25 au fost deviate. Pentru preluarea calatorilor, s-a format o linie naveta, anunta STB. 

Cazul de azi aminteste de tragedia din 12 decembrie 2017, cand Magdalena Şerban a impins-o pe Alina Ciucu de pe peron pe sinele de metrou de la staia Dristor 1.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea