Social

#pariuri sportive #internet #romania #pariuri

Creste interesul pentru pariuri sportive pe internet, in Romania

La doar cateva luni de la momentul in care piata romaneasca de jocuri de noroc pe internet a devenit reglementata in adevaratul sens al cuvantului, se poate constata un val important de clienti care a migrat din mediul offline in mediul online, in special pe segmentul de pariuri sportive. Este cunoscuta pasiunea romanilor pentru sport si accesul tot mai bun la internet, chiar si in mediul rural.

Astfel, pariurile online sunt "la indemana" pentru tot mai multi utilizatori, o forma de divertisment ce permite nu doar asocierea cu sportul, ci si posibilitatea de acumulare de castiguri. Jocurile de noroc au fost mereu atractive in tara noastra, iar pariurile sportive reprezinta o forma mai elaborata de gestionare a norocului, punand accent pe cunostintele in domeniul sportiv si pe capacitatea de analiza a situatiei curente, dar si a probabilitatilor.

Una dintre cele mai populare alegeri in materie de pariuri online in Romania este unibet.ro, operator de jocuri de noroc cu o prezenta puternica inclusiv la nivel international. Astfel, cei de la Unibet detin licente nu doar in tara noastra, ci si in Franta, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Italia, Germania, Australia, Irlanda si Estonia. In prezent, conform celor mai recente date, exista peste 10,5 milioane de utilizatori Unibet din peste 100 de tari. Cel mai probabil, la acest numar au contribuit si multi jucatori romani, iar trendul pare sa se mentina mai departe, pe masura ce tot mai multe persoane afla despre avantajele pariurilor sportive pe internet, comparativ cu cele clasice, in agentii stradale.

"Jocul Responsabil este foarte important pentru noi - intelegem foarte bine riscurile, de aceea suntem un membru fondator al Asociatiei Jocurilor de Noroc Europene & Pariuri si un pion principal al EU Responsible Gaming Day in parlamentul UE. De la inceputurile noastre, am investit mai mult de 200 milioane euro pentru dezvoltarea unei platforme sigure si de incredere - care asigura un mediu absolut sigur pentru clientii nostri", se mentioneaza pe website-ul oficial al celor de la Unibet.

Romanii sunt mari consumatori de divertisment de natura sportiva. Daca la nivelul practicii nu stau foarte bune, sunt in schimb "campioni" la vizionarea de meciuri live pe internet si mai ales la TV. Competitii precum Champions League atrag audiente majore, fara a mai vorbi despre meciurile echipelor romanesti la nivel european si mai ales despre meciurile disputate de Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei. In 2016, in perioada 10 iunie - 10 iulie, este programat Campionatul European de Fotbal, in Franta, iar acest lucru va aduce beneficii majore si pentru industria pariurilor, inclusiv in Romania. Euro 2016 va fi in primul rand online, iar site-urile de specialitate vor trata in prim-plan acest subiect.

Cele mai populare ziare de sport precum ProSport sau Gazeta Sporturilor aloca tot mai mult spatiu pronosticurilor si ponturilor pentru pariuri si pana si unele ziare cu caracter generalist trateaza tot mai des acest subiect, la "cererea" cititorilor. Cele mai importante si mai relevante informatii in domeniu se pot gasi insa online, acolo unde exista chiar si cluburi ale pasionatilor de astfel de jocuri de noroc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea