Social

#decembrie #preturi #crestere preturi

Cresc preturile din luna decembrie. Ce alimente de baza se scumpesc

Dupa valul de scumpiri din acest an, se pare ca nici in apropierea sarbatorilor romanii nu vor fi scutiti de preturile mari. Mai mult decat atat, in luna decembrie se anunta o noua crestere a preturilor la alimentele de baza.

Romanii si-au facut deja, cel mai probabil, listele de cumparaturi, dar, din pacate, multi nu-si vor mai permite anul acesta sa aiba o masa la fel de bogata ca in anii trecuti. Ei bine, luna decembrie aduce un nou val de scumpiri la alimentele de baza.

Dupa cum probabil era asteptat, carnea de porc va fi mai scumpa luna aceasta, din cauza cererii de piata. In prezent, kilogramul de carne este in jur de 25 de lei, iar de sarbatori va ajunge undeva la 30 de lei.

Uleiul se afla si el pe lista alimentelor care se vor scumpi. In prezent, 1 litru de ulei costa 14 lei si se preconizeaza ca va ajunge la 18 lei in aceasta luna. Si laptele se cumpeste, astfel, de la 8 lei litrul, romanii vor scoate din buzunare in jur de 10 lei, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea