Social

Craiova: Nedelescu vrea confruntare cu Solomon

Candidatul PSD pentru Primaria Craiova , Gheorghe Nedelescu, l-a provocat inca o data pe Antonie Solomon la o dezbatere publica. Viceprimarul sustine ca Solomon se ascunde de craioveni fiindca ii este teama sa nu fie tras la raspundere pentru modul in care a gestionat banii publici.

"Il rog pe primarul Solomon sa primeasca apelul meu. Vreau o dezbatere publica cu acesta. Nu o sa il atac cu dosarele penale pe care le are sau cu alte lucruri pe care le stiu despre el. Vreau doar sa avem o dezbatere publica civilizata in care sa imi spuna cum s-a cheltuit banul public, sau mai bine spus, cum s-a risipit banul public", a declarat Nedelescu.

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, este de parere ca PD-L si-a facut un obicei din a evita dezbaterile publice cu candidatii social-democrati. "Se pare ca este o tactica a PD-L. Si Ciugulea incearca sa aiba o dezbatere cu Boureanu in care sa-l intrebe de unde a primit un teren de 80.000 de metri patrati, dar nu a reusit pana acum", sustine Miron Mitrea.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea