Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Craciunescu fluiera la poarta FRF

In vreme ce presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin , explica presei ieri motivele pentru care Craciunescu nu este observator, fostul presedinte al lui Poli Timisoara se prezenta la FRF cu o cerere in care solicita reintrarea in drepturi. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii precizase ca fostul mare arbitru a fost nedreptatit atunci cind a fost exclus pe motiv ca fiul sau i-a mostenit fluierul. „A fost presedinte la Timisoara atunci. Acum, trebuie sa existe solicitarea lui ca vrea, iar apoi CCA hotaraste daca il va propune spre aprobare Comitetului Executiv“, a declarat Constantin. Tudor si Balaj au sanse la promovare Aflati deocamdata in al doilea esalon valoric al arbitrajului european, Alexandru Tudor si Cristian Balaj au sansa sa acceada in primul esalon in aceasta vara. „Grupele valorice trimise de UEFA sint aceleasi in privinta prezentei arbitrilor romani, in Second Class sint aceiasi trei arbitri ca anul trecut. Slovacul Jozef Marko, unul dintre cei trei vicepresedinti ai Comisiei de Arbitri a UEFA, mi-a spus ca Tudor sau Balaj au sanse sa acceada in prima grupa valorica. Tudor va arbitra in curind in Cupa UEFA, iar Balaj la un turneu final de juniori. In urma prestatiei lor, se va hotari daca in august unul dintre ei va face saltul in First Class“, a mai spus Constantin. Steaua a cerut arbitri straini Chiar daca inca returul nu a inceput, Steaua si-a luat masuri din timp si a solicitat arbitri straini pentru derby-uri. „Exista o singura cerere de delegare a arbitrilor straini, de la Steaua, iar la momentul respectiv vom lua in calcul aceasta varianta. Nu vom accepta toate cererile, vreau sa cred ca in retur va fi o perioada buna pentru arbitrii nostri, iar prestatiile lor sa ma faca sa nu apelez la straini“, a afirmat presedintele CCA. Restructurari in arbitraj Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, anunta ca la vara va face „curatenie“ printre arbitrii din lotul divizionar A. „In prezent, avem 30 de arbitri, la vara insa vor ramine doar 20. Nu mai putin de 14 arbitri sint in probe. Acest lucru ii va determina pe unii sa trateze altfel meciurile. Avem arbitri de valoare in Romania. Cu acest lot de arbitri sintem pregatiti nu doar pentru acest retur, ci pentru inca zece retururi ca acesta“, a spus Constantin, completat de „vicele“ Nicolae Grigorescu : „Vrem sa credem ca aceste jocuri periculoase ale cluburilor vor disparea pentru totdeauna. S-a creat o obisnuinta ca unii sa arunce vina pe arbitri pentru anumite nerealizari in planul perfomantei“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea