Social

#craciun 2012 #sarbatoare #craciun #concert masonic

Craciun pentru toti - editia 2012

ADVERTORIAL

In data de 19 decembrie 2012, Fundatia Solidaritatea Culturala Romana Ars XXI are deosebita placere sa va invite la concertul anual caritabil de Craciun organizat pentru sprijinirea copiilor supradotati ai Romaniei.

Concertul Masonic este primul de acest fel care este gazduit de Ateneul Roman dupa 1989 si va marca, de asemenea, cu sprijinul SCFR, inchiderea oficiala a celebrarilor celor 90 de ani de la fondarea Marii Loji Feminine a Romaniei si fondarea primului Suprem Consiliu Feminin de Rit Scotain Antic si Acceptat din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, Supremul Consiliu Feminin pentru Romania.

Editia de anul acesta are o tematica speciala, marcand in acest fel memoria tuturor compozitorilor care fac parte din repertoriul Orchestrei Filarmonice din cadrul acestui concert si pentru a evidentia talentul si contributia la dezvoltarea culturala a unora dintre cei mai ilustri Masoni. Concertul Masonic este primul de acest fel care este gazduit de Ateneul Roman dupa 1989 si va marca, de asemenea, cu sprijinul SCFR, inchiderea oficiala a celebrarilor celor 90 de ani de la fondarea Marii Loji Feminine a Romaniei si fondarea primului Suprem Consiliu Feminin de Rit Scotain Antic si Acceptat din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, Supremul Consiliu Feminin pentru Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea