Social

Coupet promite o revelatie franceza! Buffon, meciul vietii!

Dupa ce atacantii francezi si italieni au fost redusi la tacere din cauza propriilor prestante, a venit randul portarilor sa vorbeasca despre marea confruntare a Grupei C. Ultima etapa inainte de sferturile de finala ale competitiei a creat un adevarat haos in randurile celor doua loturi, iar Squadra Azzurra si Cocosul Galic se vor lupta pe viata si pe moarte pentru cele trei puncte puse in joc in meciul direct.

„Nu ne simtim extraordinar acum, dar va asigur ca vom da totul pe teren in meciul contra Italiei. Dupa umilinta provocata de Olanda, eu si colegii mei am cazut de acord sa ne razbunam in ultima partida din grupa. Suntem capabili sa castigam in fata italienilor, va fi un meci pe viata si pe moarte, plin de tensiune si suspans . In plus, avem de luat o revansa de la Campionatul Mondial din 2006, acolo unde am pierdut finala in fata lor”, a declarat Gregory Coupet.

Portarul francez a precizat apoi ca Olanda isi va face jocul obisnuit in fata Romaniei, mai ales ca batavii au si ei de luat o revansa, dupa ce triclolorii lui Victor Piturca au avut castig de cauza in calificari. Cu toate acestea, Coupet se asteapta ca trupa lui Van Basten sa fie foarte relaxata la ultima partida a grupei, dar este de parere ca Portocala Mecanica va iesi in cele din urma invingatoare .

Raspunsul din tabara italienilor a venit imediat, prin vocea portarului Gianluigi Buffon . Titularul incontestabil dintre buturile Squadrei Azzurra vede partida cu Franta ca pe o adevarata finala. Mai mult, portarul a declarat ca se pregateste acum pentru cel mai important meci al carierei, lucru valabil si pentru colegii sai: „Trebuie sa ne concentram asupra urmatorului meci fara a face insa prea multe calcule. Suntem nevoiti sa facem meciul vietii si sa trecem de grupe pentru a demonstra ca nu am castigat intamplator finala din urma cu doi ani”.

Cat despre cealalta confruntare a grupei, Olanda – Romania, Buffon crede ca va fi una curata, iar calificarea se va decide numai pe teren. „Sincer, cred ca va fi un meci adevarat. Romanii, care de asemena sunt nevoiti sa faca meciul vietii lor, ar putea fi coplesiti de presiune, in timp ce olandezii vor juca relaxati. Tinand cont de rezultatele din primele doua meciuri, vreau sa cred ca Van Basten este convins ca ne va intalni, in semifinale, ori pe noi, ori pe francezi”, a incheiat portarul italian.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea