Social

#batrani #guvern #pensionari #cosul de solidaritate

"Cosul de solidaritate" pentru pensionari, aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri o hotarare prin care da unda verde programului social “ Cosul de solidaritate ” destinat varstnicilor.

In "cosul de solidaritate " sunt incluse mai multe alimente de baza (faina,ulei, zahar, orez), pe care pensionarii il pot cumpara la cel mai mic pret posibil, conform adevarul.ro.

Lista exacta a produselor suplimentare va fi stabilita de fiecare consiliu judetean. Autoritatile locale vor infiinta societati comerciale prin care sa deruleze aprovizionarea pensionarilor cu alimente de baza. Acestea vor cumpara prin licitatii publice produsele respective si le vor vinde pensionarilor, saptamanal, la preturi ce nu ar trebui sa aiba rival pe piata.

Hotararea de Guvern ce vizeaza programul “Cosul de solidaritate” va fi publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare daca nu la sfarsitul acestui an, cel mai probabil la inceputul lui 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea