Social

#apartament #intretinere #bloc

Costurile de intretinere, mai mari in blocurile noi

La achizitionarea unui apartament intr-un bloc nou, cumparatorul trebuie sa ia in considerare si costurile de intretinere , de multe ori semnificativ mai mari fata de intretinerea unui apartament intr-un bloc vechi .

Ansamblurile rezidentiale noi ofera mai multe facilitati locatarilor, care se reflecta in pretul costurilor de intretinere.

Motivele pentru care locuitorii din apartamente noi platesc mai mult tin de costurile intretinerii spatiilor verzi, a locurilor de joaca pentru copii, a piscinei, a numarului mai mare de lifturi, sau a cheltuielilor legate de paza.

"In general, daca vorbim doar despre un bloc sau doua, adica de un complex care beneficiaza doar de strictul necesar, fara piscina, sauna sau sala de fitness, locatarii acestuia vor plati lunar, la intretinere sume asemanatoare acelora dintr-un bloc vechi, insa fiecare familie care isi achizitioneaza un apartament, trebuie sa se intereseze din timp de aceste costuri, pentru a evita aparitia unor probleme viitoare", a explicat pentru Evenimentul Zilei Asher Lax, director de marketing si vanzari al companiei Adama.

Costurile totale de intretinere sunt mai ridicate, dar pretul efectiv al utilitatilor este mai mic. Multe locuinte noi sunt dotate cu centrale proprii si cu contoare pentru gaz si apa, dar proprietarii lor au de platit mai mult la celelalte servicii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea