Social

Cosmin Contra vrea sa plece de la WBA

Cosmin Contra a declarat ca vrea sa paraseasca gruparea West Bromwich Albion (WBA) si l-a acuzat pe antrenorul Gary Megson ca nu i-a acordat nici o sansa de la sosirea sa la echipa din prima liga engleza, informeaza cotidianul " Evening Mail". "Sunt foarte dezamagit. Megson refuza sa-mi acorde vreo sansa de a juca in prima echipa si imi este foarte greu sa ma impun, deoarece nici macar nu discuta cu mine. Nu inteleg de ce m-au mai achizitionat. Nimeni nu a venit sa-mi explice de ce nu sunt folosit sau sa ma intrebe cum ma simt in situatia actuala. Vreau sa plec", a spus Contra.
Potrivit sursei citate, tehnicianul formatiei WBA a refuzat sa faca vreun comentariu in privinta afirmatiilor jucatorului roman, imprumutat la inceputul acestui sezon, pe o perioada de un an, de la clubul spaniol Atletico Madrid . Contra nu a evoluat decat intr-un singur meci oficial pentru WBA, in Carling Cup , pierdut insa in fata formatiei Colchester. De asemenea, fundasul roman a evoluat in cateva partide cu echipa a doua a gruparii engleze.
Imediat dupa transferul sau in Anglia, Cosmin Contra a afirmat ca acest lucru s-a produs impotriva vointei sale. Ulterior el a revenit, declarand ca spera sa se impuna la West Bromwich si sa-si recastige, astfel, locul in echipa nationala a Romaniei.
"Evening Mail" noteaza ca postul antrenorului Gary Megson este in pericol din cauza evolutiilor slabe ale echipei din acest sezon. Dupa zece etape West Bromwich ocupa locul 16 in clasament, cu 8 puncte, cu doua mai mult decat ultima clasata, Blackburn Rovers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea