Social

#cosmar andreea marin # boala andreeea marin #andreea marin

Cosmarul prin care a trecut Andreea Marin. Abia acum a avut puterea sa povesteasca. Cum si-a pus viata in pericol

Andreea Marin a trecut prin momente de cosmar in urma cu doi ani. Si-a pus singura viata in pericol si a fost chiar la un pas de suicid. Abia acum a avut insa puterea sa vorbeasca despre cel mai negru moment din viata ei.

 

Prezentatoarea TV a povestit ca a trecut printr-o sperietura uriasa in momentul in care i s-a facut rau la volan. Atunci si-a dat seama clar ca are nevoie de ajutor specializat pentru a putea trece peste depresia cu care se confrunta. Initial, Zana a crezut ca suferit un infarct.

Depresia a fost un efect secundat al unui medicament pe care l-a luat fara indicatia unui medic specialist, acesta fiind un supliment 100% natural dedicat pierderii in greutate.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar in ragul suicidului. Au fost luni de zile si a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fara indicatie, defapt era un supliment, nici macar un medicament, gasit pe intrnet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii in greutate. Am luat acea bautura si am avut chiar eu parte de efecte secundare.

Un efect secundar a fost o afectiune pe care nu am putut-o vindeca decat luand niste pastile, era o acnee foarte puternica. Avea si un alt efect secundar, depresia. L-am luat si pe acela! Depresia este o boala care-ti intuneca mintea, nu mai gandesti corect. Vrei sa pui capat acelei suferinte. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-as fi gandit niciodata in sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii gresite.

O tristete adanca si o furtuna interioara, nu mai esti omul ce stii ca esti. Aceasta problema nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Asa am ajuns la psiholog. Refuzam sa cred asta. Au existat oameni care comentau. Zambetul nu mai era zambetul meu, nu mai simteam entuziasm”, declara Andreea Marin in 2019.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea