Social

#ebola #virus mortal #epidemie ebola #avertizare ebola

Cosmar! Omenirea e pe cale sa piarda lupta cu Ebola!

Epidemia de Ebola, care a facut deja aproape 4.500 de victime, se extinde cu repeziciune, fapt care provoaca ingrijorare in randul autoritatilor mondiale. Organizatia Natiunilor Unite a lansat un avertisment clar potrivit caruia omenirea poate pierde lupta cu aceasta maladie.

"Ebola are un avantaj in fata noastra. Este cu mult inaintea noastra, se extinde cu repeziciune si castiga competitia. Nu putem lasa Ebola sa castige. Daca Ebola invinge, noi, popoarele din Organizatia Natiunilor Unite, vom pierde foarte mult, vom pierde lucruri pe care nu avem voie sa le pierdem. Nu putem permite ca acest lucru sa se intample", a avertizat Anthony Banbury, seful misiunii ONU pentru Ebola, citat de Digi 24.

Si Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca peste 10.000 de oameni s-ar putea imbolnavi de Ebola, in fiecare saptamana, pana la sfarsitul anului! In urma bilantului autoritatilor sanitare mondiale, jumatate din cei 8.900 de pacienti infectati cu virusul Ebola au decedat.

Ieri, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat ca doneaza 25 de milioane de dolari, bani care sa fie folositi pentru combaterea virusului mortal.

Sursa foto: washingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea