Social

#record negativ coronavirus romania #record cazuri coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: RECORD NEGATIV! 3.130 de cazuri in 24 de ore

Autoritatile au anuntat un nou bilant al infectiilor cu noul coronavirus, in Romania. Astazi, Romania a atins un nou RECORD NEGATIV de infectari, in doar 24 de ore. S-a depasit cifra de 3.000 de infectari.

 

Potrivit autoritatilor, in ultimele 24 de ore au fost testate pozitiv cu noul coronavirus 3.130 de persoane. Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 44 au decedat.

Pana astazi, 8 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 113.112 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 3.130 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 5.247 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) sunt internati 607 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea