Social

# bilant oficial # coronavirus romania #coronavirus #victime

CORONAVIRUS ROMANIA: Bilantul oficial 277 de victime

Update: 19 martie, 13:30

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut la 277. Alte 17 cazuri au fost anuntate oficial de dimineata pana in momentul transmiterii acestei stiri.

Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate ( 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 19 ani și 67 de ani, se arata pe pagina oficiala a MAI.

...

Numarul de persoane infectate cu temutul COVID-19 a ajuns astazi, 19 martie, la 260 de cazuri. 14 noi cazuri au fost raportate in aceasta dimineata. Din fericire, printre persoanele infectate, se numara si 19 persoane care s-au vindecat si au fost externate.

Cele 14 persoane depistate astazi cu coronavirus sunt din: Bucuresti (7 persoane), Brasov (3 persoane), Constanta (2 persoane), si cate o persoane in Maramures si Dolj. Persoanele confirmate astazi au varsta cuprinsa intre 2 si 54 de ani.

La nivel mondial insa, lucrurile sunt grave. In total au fost depistate cu coronavirus peste 218.000 de persoane. Dintre acestea peste 8.800 de persoane si-au pierdut viata. Exista insa peste 84.000 de persoane, la nivel mondial, care s-au recuperat si au fost externate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea