Social

# bilant coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # coronavirus romania

CORONAVIRUS ROMANIA! Bilant oficial: 2460 de cazuri, 85 de decese

Au fost confirmate 2.460 de cazuri de coronavirus in Romania, pana in acest moment. Acesta este ultimul bilant anuntat de autoritati. Sunt cu 215 cazuri noi de coronavirus mai mult, decat ieri.

Pana astazi, 1 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 2.460 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 252 au fost declarate vindecate si externate (84 la Bucuresti, 56 la Timis, 26 la Iasi, 21 la Caras-Severin, 12 la Constanta, 20 la Prahova, 8 la Dolj, 5 la Brasov, 8 la Cluj, 5 la Galati, 2 la Bihor, 1 la Braila, 1 la Mures, 1 la Neamt, 1 la Alba, 1 Arges), se arata in comunicarea transmisa de Grupul de Comunicare Strategica.

Totodata, pana acum, 85 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, au decedat. Acestea erau internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timisoara, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Oradea, Ialomita, Bihor si Mures.

La ATI, in acest moment, sunt internati 57 de pacienti, dintre care 34 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este deocamdata stationara.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 26.609 teste. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea