Social

#record cazuri coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 34.226 de cazuri de infectari si aproape 2.000 de morti

Inca o zi cu peste 600 de cazuri de coronavirus. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus pare sa nu mai scada. In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 641 de cazuri noi de coronavirus si 21 de decese.

 

Pana astazi, 15 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 34.226 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.155 au fost externate, dintre care 22.049 de pacienti sunt declarati vindecati, iar alti 2.106 de pacienti asimptomatici, au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Mai mult, pana astazi, 727 de pacienti depistati cu noul coronavirus au fost externati la cerere.

Totodata, pana acum, 1.952 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 248 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea