Social

# coronavirus romania #coronavirus #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania

CORONAVIRUS ROMANIA: Bilantul oficial 184 de victime. 16 cazuri confirmate azi

Numarul de persoane infectate cu temutul COVID-19 a ajuns la 184. 16 noi cazuri au fost confirmate astazi. Din fericire, printe cele 184 de persoane infectate, se numara si persoane care s-au vindecat si au fost externate.

Cele 16 persoane depistate astazi cu coronavirus sunt din: Iasi (7 persoane), Suceava si Neamt (cate doua persoane) si cate o persoana din: Ialomita, Mures, Bistrita Nasaud si Vrancea. Varsta acestora este cuprinsa intre 21 si 65 de ani.

De la inceputul epidemiei de coronavirus din Romania si pana in prezent 16 persoane au fost vindecate si externate. 15 dintre acestea se afla in Timisoara si o alta persoana din Bucuresti.

La nivel mondial insa, lucrurile sunt grave. In total au fost depistate cu coronavirus peste 182.000 de persoane. Dintre acestea peste 7.000 de persoane si-au pierdut viata. Exista insa aproape 80.000 de persoane, la nivel mondial, care s-au recuperat si au fost externate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea